Oplossingen voor eengezinswoningen:

 • Single family home living room
 • Badezimmer im Einfamilienhaus
 • Einfamilienhaus
 • Single family home with terrace

betrouwbare systemen voor vloerverwarming en drinkwater

Uponor ontwikkelt totaalsystemen, die zowel bij de nieuwbouw als renovatie van eengezinswoningen voldoen aan alle gestelde eisen die nodig zijn om tot een optimaal eindresultaat te komen. Daartoe behoren kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare systemen voor drinkwaterinstallaties, maar ook innovatieve en eenvoudig te installeren systemen voor vloerverwarming en -koeling. Vanzelfsprekend maakt u tot slot uw installatie compleet met de bijpassende Uponor regeltechniek.

U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van drinkwatersystemen. Wij ontwikkelen geen losse producten, maar gaan uit van een totaaloplossing, waardoor alle systeemonderdelen perfect op elkaar aansluiten. Zo garanderen we, dat uw drinkwaterinstallatie aan alle hygiënevoorschriften en -normen voldoet. Onze verwarmings- en koelsystemen zorgen op hun beurt voor onzichtbaar comfort en maximaal welzijn. Tegelijkertijd zijn zij energiezuinig en maken ze hergebruik van bestaande energie toegankelijk. Tot slot zijn alle Uponor systemen eenvoudig te installeren, wat een voorspoedig bouwproces bevordert en waardoor arbeidstijd en kosten bespaard worden.

pdf preview_SB_Uponor Oplossingen voor woningen en appartementen_1058692_07_2014

Onze oplossingen voor uw eengezinswoning

Lees in onze brochure welke verwarmings- en koelsystemen u voor de nieuwbouw of de renovatie van uw eengezinswoning kunt toepassen, welke installatieoplossingen wij u voor de drinkwaterinstallatie kunnen aanbieden en welke systemen gebruikt kunnen worden voor de warmtevoorziening.

  • Uw voordelen:

  • Uponor biedt u innovatieve technieken, de hoogste kwaliteit en eenvoudig te installeren systemen aan. Zo maken wij het voor u mogelijk om uw projecten sneller te voltooien en te besparen op arbeidstijd en kosten. Het toepassen van onze systemen resulteert in een optimaal resultaat, het hoogste rendement en tevreden opdrachtgevers.

   Ieder project is uniek, waardoor ook de technische eisen en wensen keer op keer weer anders zullen zijn. Bij ons heeft u daarom de beschikking over een ruim aanbod aan complete systemen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Daarbij is het voor ons vanzelfsprekend, dat al deze systemen voldoen aan de hoogste standaarden en geldende normen. Voor ieder project vindt u bij ons een passend systeem!

  • Uw voordelen:

  • Onze systemen voor drinkwaterinstallaties zijn hygiënisch en betrouwbaar, waardoor u er volledig op kunt vertrouwen dat de verzorging van uw eerste levensbehoefte niet nadelig beïnvloed wordt. Iedere keer als u de waterkraan open draait, worden u en uw gezin voorzien van helder drinkwater.

   Onze systemen voor oppervlakteverwarming en -koeling zorgen het hele jaar door voor een aangenaam en comfortabel binnenklimaat. En dat op geheel energiezuinige wijze. Zo gaat u niet alleen zuinig om met het milieu, maar ook met uw portemonnee.

  • Uw voordelen:

  • Uponor ontwikkelt doordachte totaaloplossingen om modern wooncomfort voor uw klanten niet alleen zichtbaar, maar ook duidelijk merkbaar te maken. Of het nu gaat om weldadige warmte in de winter of aangename koelte in de zomer, onze systemen voor verwarmen en koelen kunnen op onzichtbare wijze opgenomen worden in de architectuur en zorgen voor energiezuinig comfort in ieder jaargetijde. Zo kunt u gemakkelijk esthetische en functionele kenmerken en toepassingen met elkaar combinere.

   Onze complete systemen voor een betrouwbare en duurzame drinkwaterinstallatie voldoen aan de hoogste hygiënenormen. Op deze manier wordt op veilige wijze voorzien in onze eerste levensbehoefte, het drinkwater. Onze systemen staan voor beproefde kwaliteit, waarop uw klanten nog decennialang kunnen vertrouwen.

Sluiten