Uponor als partner

Oplossingen en service in iedere fase van het project

Dagelijks bieden wij onze klanten en partners hoogwaardige producten en diensten aan. Daarbij hechten wij veel waarde aan een langdurige samenwerking. Wij bieden een betrouwbaar partnerschap en oplossingen, die onze klanten helpen om op succesvolle wijze hun projecten te verwezenlijken. Het is ons streven om, in samenwerking met andere vakmensen uit de branche, een comfortabel leefklimaat te creëren.

Uponor is sinds jaar en dag een betrouwbare leverancier van oplossingen voor verwarmen/koelen en drinkwaterinstallaties en beschikt over een flinke dosis vakkennis. Deze vakkennis komt tot uiting in onze producten, maar bovenal in het totale pakket: anticiperen op de behoeften van de klant, ondersteuning van onze klanten bij de implementatie van passende oplossingen voor hun projecten en het ter beschikking stellen van hoogwaardige dienstverlening.

Wij geloven erin dat ons succes afhankelijk is van het succes van onze partners. Om die reden is kwaliteit voor ons op ieder gebied zeer belangrijk. Een vriendelijke klantenservice, productkwaliteit en jarenlange betrouwbaarheid zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Uponor is pionier op het gebied van kunststof leidingen en meerlagenleidingen voor drinkwaterinstallaties en vloerverwarming en -koeling. Uponor staat daardoor wereldwijd bekend als merk waarop men kan bouwen en vertrouwen. Wanneer het ontwerp, de installatie en de inbedrijfstelling volgens de voorschriften worden uitgevoerd, blijven onze systemen net zo lang behouden als de gebouwen waarin zij geïnstalleerd worden.

Om een storingsvrije werking te waarborgen, hechten wij grote waarde aan de verdere ontwikkeling en scholing van onze klanten ten aanzien van de montage van onze producten - hetzij in woningen, appartementen, industrie- of bedrijfsgebouwen.

Sluiten