Uponor wereldwijd

Onze markten en klanten

Uponor biedt zijn klanten innovatieve oplossingen voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten op het gebied van woningbouw, kantoorgebouwen en industrie. Door onze wereldwijde afzetgebieden, onze uitgebreide kennis van de branche en onze jarenlange ervaring in de technische uitrusting van gebouwen denken wij altijd een stap vooruit; een stap in uw richting! Wij weten immers wat u nodig heeft om uw projecten op tijd te realiseren en samen met u vinden wij daarnaast individuele oplossingen, die optimaal aan de door u gestelde eisen voldoen. U kunt daarbij te allen tijde vertrouwen op onze kwaliteit, onze service en een langdurig partnerschap.

Uponor beschikt over een uitgebreid en geografisch wijd gestrekt netwerk van vakmensen, dat in zijn branche uniek is. Dankzij onze betrokken medewerkers en onze omvangrijke klantondersteuning in meer dan 30 landen staan wij over de hele wereld voor u klaar. Natuurlijk zijn wij ook bij u in buurt te vinden.

Uponor oplossingen zijn wereldwijd verkrijgbaar bij diverse toonaangevende groothandels.  

Uponor als partner

Met Uponor als partner profiteert u van onze internationale ervaring, de hoge kwaliteit van onze producten, onze jarenlange expertise en een langdurig partnerschap.Sluiten