Suppy Chain

Aan de behoeften van de klant efficiënt voldoen

Het doel van Supply Chain is het op een efficiënte wijze aanbieden van hoogwaardige producten en systemen aan onze klanten. Om een zo optimaal mogelijke leveringsketen te vormen, zijn verwerving, ontwerp, productie, kwaliteitsmanagement, opslag en transport in ieder afzonderlijk procesverloop nauw op elkaar afgestemd. Zo zorgen wij er voor dat wij kwalitatief hoogwaardige producten leveren, waarop u absoluut kunt vertrouwen, zelfs wanneer zij onzichtbaar in de vloer, wand of plafond verwerkt zijn. Onze systemen staan voor betrouwbaarheid en zorgen voor een betere kwaliteit van leven.

Wij optimaliseren onze Supply Chain voortdurend en zijn daardoor altijd in staat de producten efficiënt, volledig, veilig en op de overeengekomen termijn aan onze klanten uit te leveren. Onze productielocaties zijn gespecialiseerd in hun vakgebied en onze leidende marktpositie resulteert in een hoge bezettingsgraad in onze fabrieken. Deze factoren zorgen ervoor dat we concurrentievoordeel hebben in onze verschillende vakgebieden, wat een extra dimensie geeft aan de kwaliteit en meerwaarde van ons aanbod.

De technologische ontwikkeling en ervaring gaat bij onze productievestigingen al jaren terug. De hogedrukvernette polyethyleen (PE-Xa) leidingen volgens het Engel principe werden ontwikkeld in Virsbo te Zweden. Een speciale lastechniek voor de productie van onze 5-lagen-composietleidingen is uiteengezet in ons kenniscentrum in Zella-Mehlis. En al sinds 1965 kunnen we daarnaast gebruik maken van de ervaring in de kunststof extrusie en spuitgieten in Nastola te Finland.

Sluiten