Visie en strategie

Onze oplossingen zorgen wereldwijd voor een betere kwaliteit van leven

Om comfortabele leefomgevingen te scheppen werken wij nauw samen met vakmensen uit de branche. Of het nu gaat om de privé-, bedrijfs- of publieke sector, onze producten leveren een essentiële bijdrage aan het creëren van een aangenaam leefklimaat, dat mensen zowel thuis als op het werk stimuleert tot zelfontplooiing. Wij gaan voor partnerschap en oplossingen voor een duurzame toekomst. Door nauwer met onze branchegenoten in de bouwindustrie samen te werken, bieden wij u nog meer ondersteuning dan andere partijen dat doen. We willen onze klanten graag helpen om in ieder project nog beter en succesvoller te worden. Dat is voor ons vitaal partnerschap.

Visie:
"Onze oplossingen zorgen wereldwijd voor een betere kwaliteit van leven."

Ons doel is het zorgen voor een betere kwaliteit van leven. Dit doen we door hoogwaardige oplossingen voor verwarmen/koelen en voor de drinkwaterinstallaties aan te bieden. Stuk voor stuk zorgen onze producten voor een groter wooncomfort, ontzien ze  natuurlijke hulpbronnen, zijn ze energiezuinig en weten ze door eenvoudig gebruik te overtuigen.

Als hoogwaardig merk in onze branche streven wij naar een winstgevende groei en willen we onze uitstekende marktpositie verder uitbouwen en versterken.


Strategie

Sinds 2003 bestaat de strategie van Uponor uit 3 essentiële pijlers: groei, merkbeleving en optimaal afgestemde bedrijfsprocessen. Deze pijlers houden wij bij al onze werkzaamheden voor ogen, om zo een solide basis voor een winstgevende groei op te bouwen en vast te houden.

Een van onze strategische doelen is om in de product- en marktsegmenten werkzaam te zijn, waar wij een sterke marktpositie kunnen behalen. Onze focus ligt daarbij op Europa en Noord-Amerika, maar wij zij ook in het Midden-Oosten en in Azië actief.

Het merk Uponor

Onze klanten helpen een duurzaam en comfortabel leefklimaat te realiseren; dat is ons hoofddoel. Net zoals standaarden en stijlen wisselen, zo veranderen ook de verwachtingen van mensen. Uponor wil echter graag te allen tijde een betrouwbare partner zijn, zodat men altijd, voor iedere wens en eis, verzekerd is van optimale dienstverlening en productoplossingen. Een totale verzorging en ontzorging, dat is wat we bedoelen als wij bij Uponor spreken van "simply more".

Uponor values teaser

Onze principes begeleiden ons bij het werk

Uponor wil de behoeften van haar klanten begrijpen en zo goed mogelijk presteren. Onze principes helpen ons daarbij. Tegelijkertijd zijn onze principes de basis van ons merk.

Sluiten