Onze belofte

Uponor biedt haar klanten kwaliteit, de meeste actuele expertise, service en een partnerschap voor de lange termijn. Als een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van bouw- en onderhoudstechniek staan we bekend om oplossingen die zorgen voor een betere levenskwaliteit. Onze filosofie ‘Simply More’ omvat de begeleiding in alle fasen van het project – vanaf het eerste ontwerp tot en met de ingebruikname van het gebouw.

Onze Uponor "Kids" belichamen deze visie. Wij bieden u meer comfort, meer duurzaamheid, meer efficiëntie, meer gezondheid en meer zekerheid.

NACHHALTIG

Meer duurzaamheid
Uponor producten leveren een aantoonbare bijdrage aan de vermindering van het energieverbruik en de CO2-uitstoot van gebouwen. Daarmee werken wij samen met u actief aan een beter milieu en helpen we de toekomstige generaties!

EFFIZIENZ

Meer efficiëntie
Onze systemen zijn volledig betrouwbaar en zijn snel en eenvoudig te installeren. Daarmee bereikt u het perfecte resultaat op een efficiënte wijze en bespaart u tijd en geld!

KOMFORT

Meer comfort
Hoewel onze oplossingen meestal onzichtbaar zijn geïnstalleerd, zorgen ze dagelijks voor behaaglijke warmte en een prettige verkoeling in gebouwen. Daarmee ervaart u puur comfort, zowel in de zomer als in de winter, thuis of op het werk.

GESUNDHEIT

Meer gezondheid
Omdat drinkwater 100% hygiënisch en betrouwbaar moet zijn, worden onze technologieën continu getest. Daarmee speelt u altijd op safe bij de verzorging van de eerste levensbehoefte! 

Sicherheit

Meer veiligheid
Met onze jarenlange knowhow en uitgebreide dienstverleningen staan wij u in iedere projectfase met raad en daad terzijde. Daarmee heeft u een partner aan uw zijde, waarop u kunt bouwen.

Overtuigt u zich van onze grote verscheidenheid aan producten en de talloze totaaloplossingen voor de sectoren verwarmen/koelendrinkwaterinstallatie en verzorgingssystemen. Wij adviseren u graag!

Sluiten