Distributiesystemen Ecoflex

  • Vorisolierte Rohre

Moderne oplossingen voor warmte- en watervoorziening

Moderne oplossingen voor de warmte- en waterdistributie moeten aan strenge voorwaarden met betrekking tot veiligheid, betrouwbaarheid, weerstandsvermogen en efficiency voldoen. Uponor levert voorgeïsoleerde leidingsystemen voor verwarmings-, drinkwater- en koelnetwerken. De systemen zijn voor diverse toepassingen geschikt, zoals secundaire stadsverwarmingsnetwerken, aansluitleidingen voor woningen, bio-energie, biogasinstallaties en stadskoelnetwerken. De netwerkinstallatie wordt ervaren als tijdbesparend en efficiënt, zelfs onder zeer moeilijke lokale omstandigheden. Aangezien de leidingen licht en flexibel zijn, kunnen zij ook rondom obstakels en hoeken snel en eenvoudig worden geïnstalleerd.

Uit de praktijk – voor de praktijk

Zo kan het basisconcept van onze flexibele voorgeïsoleerde leidingsystemen kort worden samengevat. De flexibiliteit van het materiaal, de comfortabele verbindingstechniek, de stevigheid en de schriftelijk vastgelegde levensduur van de Ecoflex leidingen zorgen ervoor dat u uw projecten vlot, rendabel en veilig kunt afwikkelen. Ongeacht of het daarbij gaat om omvangrijke distributienetwerken of om de afzonderlijke aansluiting van een gebouw. Verwarmingswater, warm tapwater, koud tapwater, koelwater en afvalwater worden net zo veilig getransporteerd als alle andere vloeibare middelen in industriële toepassingen. Onze service rondom deze voorgeïsoleerde leidingsystemen biedt u bovendien in alle projectfasen omvangrijke ondersteuning.

Uponor distributiesystemen Ecoflex:

Koelnetwerken
Drinkwaterverzorging (koud)
Drinkwaterverzorging (warm)
Warmteverzorging
Trinkwasserversorgung warm kalt 255
Uponor Ecoflex Supra en Supra Plus

Het leidingsysteem Supra is de perfecte oplossing voor koelnetwerken. Afhankelijk van de gestelde eisen en wensen is daarnaast ook het Thermo leidingsysteem een geschikt alternatief voor koelnetwerken.

Koelnetwerken
Trinkwasserversorgung warm kalt 255
Uponor Ecoflex Supra en Supra Plus

De oplossingen voor de verzorging van koud drinkwater. Desgewenst is het voorgeïsoleerde leidingsysteem Supra ook leverbaar met antivrieskabel (Supra Plus).

Drinkwaterverzorging (koud)
Aqua Twin 225x225
Uponor Ecoflex Aqua Single, Aqua Twin en Quattro

Uw flexibele oplossing voor het transport van warm drinkwater. Onovertroffen als het gaat om snelle, veilige en kosteneffectieve installaties.

Drinkwaterverzorging (warm)
Thermo Twin 225x225
Uponor Ecoflex Thermo Single, Thermo Twin en Quattro

Een ideale oplossing voor de verdeling van verwarmingswater in distributienetwerken of voor de afzonderlijke aansluiting van gebouwencomplexen en woonhuizen.Warmtevoorziening
Hier vindt u uitgebreide productinfomatie:
Sluiten