Duurzame oplossingen voor drinkwatersystemen

  • Trinkwasser in Küche
  • Trinkwasser im Bad
  • Frischwasser zum Händewaschen

De perfecte drinkwaterinstallatie voor ieder gebouw

Water is onze eerste levensbehoefte. Een veilige verzorging van vers drinkwater is dus een absolute noodzaak, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Als vooraanstaande leverancier van innovatieve en betrouwbare drinkwatersystemen heeft Uponor al tientallen jaren ervaring met hygiënische totaalsystemen - vanaf de woningaansluiting tot aan het laatste aftappunt. Onze systemen overtuigen door veiligheid, betrouwbaarheid en een eenvoudige installatie.

Flexibele en duurzame leidingen

Leidingen vormen het omhulsel van onze meest waardevolle bron, het drinkwater. Daarom gebruikt Uponor voor de vervaardiging van de leidingen uitsluitend de modernste grondstoffen, ongeacht of het PE-Xa of meerlagenleidingen betreft. Alle Uponor leidingen zijn corrosiebestendig en worden volgens de hoogste normen vervaardigd. Zij zijn daardoor uitermate geschikt voor toepassing in drinkwaterinstallaties met hoge hygiënische eisen.

Betrouwbare fittingen voor een veilige installatie

De sleutel tot een goed functionerende drinkwaterinstallatie is de verbindingstechniek. De innovatieve fittingen van Uponor maken duurzame verbindingen mogelijk en hebben hun betrouwbaarheid ruimschoots bewezen. Onze systemen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, comfort en een eenvoudige installatie. Profiteer ook van een efficiënte en gemakkelijke installatie met een schoon, betrouwbaar systeem, dat voldoet aan alle hygiënevoorschriften en -eisen.

Voordelen:

  • Corrosiebestendige leidingen
  • Veilige verbindingstechnieken
  • Licht en flexibel voor een eenvoudige installatie
  • Leidingen en fittingen voor alle toepassingen
  • Optioneel reeds voorgeïsoleerde leidingen leverbaar

Overzicht van de systemen voor drinkwaterinstallatie

Perssysteem
Quick & Easy
RTM-systeem
Presssysteem

Onze beproefde meerlagenleiding verenigt de voordelen van metalen en kunststof leidingen. De innovatieve persfitting met kleurcodering zorgt voor een veilige en duurzame verbinding van de leidingen.

Pressysteem

De Quick & Easy verbindingstechniek waarborgt een veilige verbinding met minimaal drukverlies. De leiding probeert zijn uitgangsvorm weer aan te nemen en krimpt na het expanderen terug naar zijn oorspronkelijke vorm, waardoor de fitting ingesloten wordt. Een veilige verbinding is een feit

Qick & Easy
RTM

De RTM-fitting met geïntegreerde persfunctie maakt een snelle en veilige verbinding zonder gereedschap mogelijk. Het is de perfecte aanvulling op het beproefde Uponor meerlagenleidingsysteem.

RTM-systeem
Hier vindt u uitgebreide productinfomatie:
Sluiten