Radiatoraansluiting

Snelle en rendabele installatie van verwarmingssystemen

Ieder project en iedere bouwplaats kent eigen eisen en wensen. Het veelzijdige Uponor productassortiment op het gebied van radiatoraansluitingen omvat daarom alles wat nodig is voor een veilige en snelle verbinding van de hoofdbron tot aan de radiator. Wij bieden een complete productserie voor alle varianten van radiatoraansluitingen - vanaf het traditionele 1-pijpssysteem met thermostatische afsluiters tot aan het moderne verdelersysteem met zonebesturing. Een grote keuze aan leidingen, omvangrijke aansluitcomponenten en een geperfectioneerd toebehorenprogramma maken een professionele installatie mogelijk. Ongeacht of uw keuze valt op onze MLCP meerlagenleiding of op de PE-Xa leiding, u ontvangt een compleet systeem dat met alle verkrijgbare radiatoren eenvoudig kan worden gecombineerd.

Veilige aansluiting van alle radiatortypen.

  • Groot aanbod van componenten voor verschillende installatieopties
  • Eenvoudig ontwerp, gering drukverlies
  • Eenvoudige drukbepaling en dimensionering

Systeemkeuze voor de radiatoraansluiting:

Perssysteem: veilige installatie
“Quick & Easy: verbindingstechniek met "Memory-effect“
RTM-Technologie: TOOL-INSIDE concept
Presssysteem

Onze uit 5 lagen bestaande meerlagenleiding verenigt de voordelen van metalen en kunststof leidingen. De persfitting met kleurcodering en persmarkering zorgt voor een veilige en duurzame verbinding van de leidingen.

Perssysteem

De Quick & Easy verbindingstechniek waarborgt een veilige verbinding met minimaal drukverlies door optimaal gebruik te maken van het herstellend vermogen van de PE-Xa leidingen. De leiding probeert zijn uitgangsvorm weer aan te nemen en krimpt na het expanderen terug naar zijn oorspronkelijke vorm, waardoor de fitting ingesloten wordt. Een veilige verbinding is een feit!

Q & E Systeem
RTM

De RTM-fittingstechnologie met geïntegreerde persfunctie maakt een snelle en veilige verbinding zonder gereedschap mogelijk. Het is dus een perfecte aanvulling op het betrouwbare Uponor meerlagenleidingsysteem.

RTM systeem
Sluiten