Fluvia pompgroepen

De schakelcentrale van de Uponor aanvoertemperatuurregeling

Een binnentemperatuurregeling kan alleen dan de gewenste binnentemperatuur waarborgen, wanneer steeds over de daartoe noodzakelijke verwarmings- en koelwatertemperaturen kan worden beschikt. De weersafhankelijke verwarmen/koelen regelaar C-46 van Uponor zorgt voor de op een bepaald moment vereiste aanvoertemperaturen voor verwarmen en koelen van gebouwen. Verbonden met de draadloze binnentemperatuurregeling bestaat de mogelijkheid om de gemiddelde binnentemperatuur van de ruimteregelaars van maximaal 3 onderling middels bus verbonden draadloze regelmodules C-56 als referentiewaarde (compensatie) te gebruiken. Voor toepassing als koelingsregelaar kunnen aan de regelaar maximaal zes draadloze vochtopnemers H-56 worden toegewezen, die zich in verschillende ruimten kunnen bevinden. Dat maakt een bijzonder betrouwbare dauwpuntgeleide regeling van de aanvoertemperatuur mogelijk.

Fluvia pompgroepen

Om het werk op de bouwplaats te ontlasten, biedt Uponor een grote verscheidenheid aan geprefabriceerde en voorgemonteerde aanvoertemperatuurregelaars aan. Deze kunnen snel en eenvoudig geïnstalleerd worden en maken een energiezuinige regeling van de aanvoertemperatuur mogelijk. In samenspel met de Uponor regeltechniek kan op deze wijze het energieverbruik worden verlaagd. De stations kunnen hetzij centraal in de verwarmingsruimte of decentraal aan het verwarmingscircuitverdeler worden aangebracht. 

Een overzicht van onze pompgroepen:

CPG 15
Push 23 type 2
MPG 10
Push 12 AC
PPG 30
EPG 6
CPG 15
Pompgroep voor de centrale regeling van de aanvoertemperatuur van oppervlakteverwarmingen in de woningbouw en de niet-residentiële woningbouw. Desgewenst met of zonder C-46 aanvoertemperatuurregelaar.
Vermogen: 3 – 15 kW

Push 23 Typ 2
ROM-regelstation met instelbare aanvoertemperatuur van de oppervlakteverwarming (20-55 ºC) voor toepassing in gecombineerde verwarmingsinstallaties. Geschikt voor montage in de verdelerkast. Vermogen: 3 – 10 kW
MPG 10
Decentrale regeling van de aanvoertemperatuur direct vanaf de verdeler naar, bijvoorbeeld, de etage. Geschikt voor montage in de verdelerkast. Desgewenst met of zonder C-46 aanvoertemperatuurregelaar. Vermogen: 3 – 10 kW
CPG 15
Pompgroep voor kleine oppervlakteverwarmingen, bijvoorbeeld in afzonderlijke ruimten zoals badkamers of in de renovatie.
Vermogen: 1 – 3 kW
PPG 30
Regelstation voor de aanvoertemperatuur incl. C-46 voor grote verwarmingsoppervlakten, bijvoorbeeld in de bedrijfsbouw. Klaar voor montage en aansluiting voor de wandmontage.
Vermogen: tot 30 kW
EPG 6
Warmtewisselaarstation incl. C-46 regeling van de aanvoertemperatuur. Voor de directe benutting van duurzame energieën (bijvoorbeeld uit bodemwarmtewisselaars) voor vrije koeling.
Vermogen: 1 – 6 kW
Hier vindt u uitgebreide productinfomatie:
Sluiten